Zapraszamy Was do naszej kuchni!
Naszej, czyli współczesnej Kuchni Warszawskiej.
Osiem lat temu wyobraziliśmy sobie młodych, awangardowych Hłasków, Tyrmandów i Osieckie z najpiękniejszych lat SPATiF-u i na tej energii zbudowaliśmy najfajniejszy klub świata! Tym razem cofniemy się o sto lat, bo wtedy warszawska gastronomi miała swój złoty czas. Wyobraźmy sobie parę znającą życie towarzyskie i u czuciowe Warszawy, jadącą na rowerach na uliczny dancing… juz łatwo można wyczuć energię tego miasta: młode, kolorowe, rozwijające się i pełne wpływów z różnych kultur.
SPATiF również powraca do warszawskich tradycji, czyli do formuły Bistro!
Będzie ziemniak, ale też maca, pieczony bakłażan, pieczona papryka, trochę przypraw korzennych i czosnku… i Voila! i Bon appetit! Winko ze słonecznych, ale mniej oczywistych regionów jak Rumunia, Słowenia, Liban, Węgry, Gruzja i Morawy. A nasze autorskie koktajle oparte na sezonowych, lokalnych produktach.
PS. i mamy jeszcze naszą Syrenkę pils… wpadnijcie spróbować!