Strona główna PL

    • Przekąski / zakąski

    • TATAR

      38

      jajko przepiórcze / puder truflowy / sos Dijon / majonez lubczykowy / pieczywo żytnie na zakwasie własnego wypieku

    • MATJAS HOLENDERSKI

      26

      pieczony topinambur / chrzan / palone żółtko / popiół z pora / piklowana cebula

    • GOŁĄBKI (V)

      24

      biała kasza gryczana / liść kiszonej kapusty / sos z suszonej żurawiny

    • WEGAŃSKA PAJDA ORKISZOWA (V)

      19

      smalec z białej fasoli / okrasa z suszonych pomidorów / domowe pikle / chleb wiejski orkiszowy własnego wypieku

    • Zupy

    • KARTOFLANKA (W)

      24

      ziemniak Irga / suszony pomidor / grzyby leśne / duszona szalotka / koper

    • ROSÓŁ DROBIOWY

      24

      makaron jajeczny własnoręcznie robiony / pieczony pomidor / rwany szponder wołowy / natka pietruszki

    • Dania główne

    • KOPYTKA (W

      36

      pieczarka brązowa / młody szpinak / salsa z pomidorów i kolendry

    • SUM

      46

      kremowe ziemniaki z gorczycą / marynowany w soku pomarańczowym fenkuł

    • PODPŁOMYK WEGAŃSKI [V]

      38

      cukinia / bakłażan / pieczarki / dziki brokuł / czarny czosnek / konfitura z letnich  pomidorów / mozzarella wegańska /
      oliwa z rozmarynem i czosnkiem

    • SCHABOWY NA SMALCU

      44

      ćwikła / tłuczone ziemniaki / kiszony ananas
      oliwa truflowa / koper

    • Desery

    • SERNIK

      24

      biała czekolada / limonka / dżem jeżynowy

    • PĄCZKI WARSZAWSKIE

      22

      konfitura różana / krem angielski / limonka

x