-
-
Przekąski / zakąski
-
TATAR
38jajko przepiórcze / puder truflowy / sos Dijon / majonez lubczykowy / pieczywo żytnie na zakwasie własnego wypieku
-
MATJAS HOLENDERSKI
26pieczony topinambur / chrzan / palone żółtko / popiół z pora / piklowana cebula
-
GOŁĄBKI (V)
24biała kasza gryczana / liść kiszonej kapusty / sos z suszonej żurawiny
-
WEGAŃSKA PAJDA ORKISZOWA (V)
19smalec z białej fasoli / okrasa z suszonych pomidorów / domowe pikle / chleb wiejski orkiszowy własnego wypieku
-
Zupy
-
KARTOFLANKA (W)
24ziemniak Irga / suszony pomidor / grzyby leśne / duszona szalotka / koper
-
ROSÓŁ DROBIOWY
24makaron jajeczny własnoręcznie robiony / pieczony pomidor / rwany szponder wołowy / natka pietruszki
-
-
-
Dania główne
-
KOPYTKA (W
36pieczarka brązowa / młody szpinak / salsa z pomidorów i kolendry
-
SUM
46kremowe ziemniaki z gorczycą / marynowany w soku pomarańczowym fenkuł
-
PODPŁOMYK WEGAŃSKI [V]
38cukinia / bakłażan / pieczarki / dziki brokuł / czarny czosnek / konfitura z letnich pomidorów / mozzarella wegańska /
oliwa z rozmarynem i czosnkiem -
SCHABOWY NA SMALCU
44ćwikła / tłuczone ziemniaki / kiszony ananas
oliwa truflowa / koper
-
Desery
-
SERNIK
24biała czekolada / limonka / dżem jeżynowy
-
PĄCZKI WARSZAWSKIE
22konfitura różana / krem angielski / limonka
-
Strona główna PL
x